Etusivu | Seahunter | Koirat | Pentuja | Kasvatit | Uutiset | Tulokset | Kuvia | Linkit

 

 

2012

 

Uutisia vuodelta 2012

eidän uskomaton ja tuloksellinen Kausi alkoi keväällä Seinäjoella 21.4 kun Brisse osallistui WT kokeeseen ja tuloksena VOI1 ja sijoitus 1 tuomarina Hietikko Vesa. Samassa kokeessa Päti saavutti AVO 2 tuloksen ja sijoitus 2.

Nome-B kauden avaus toukokuussa Närpiössä Brisse VOI2 ja Päti AVO3. Kesäkuussa Janne suunnisti Evijärvelle josta tulos VOI3. Päti vietti sen viikonlopun Ähtärissä Mison koulutuksessa josta sekä koira että ohjaaja viisastuivat todella paljon.

Heinäkuussa suunnistimme SMN mestaruuskokeeseen Evolle missä oli tarkoitus että vain Janne ja Brisse starttaavat. Paikalle päästyä oli avo luokassa vapaa paikka joten Janne päätti että starttaa myös Pätin kanssa. Tulos Brisse VOI3 ja Päti AVO1 tuomarina Antti Nurmi.


Elokuussa Haapajärvellä Brisselle VOI1 sekä tuomarin valinta, tuomarina Pentti Åman. Kyllä tuntui hyvältä!
Uskomatonta mutta totta jo seuraavana viikonloppuna Närpiössä Brisselle taas VOI1 ja toimitsijoiden valinta mutta mikä parasta vihdoin kolmas VOI1 tulos ja Janne pääsi UIMAAN! Tuomarina kokeessa Pekka Uusimäki. Kuvia löytyy kuvagalleriasta.

Päti teki Närpiössä upeaa työtä kokeessa mutta jätti viimeisen riistan (kanin) kolmen metrin päähän joten tulos oli AVO0. Toisesta kokeesta AVO2 josta ohjaaja saa ottaa syyt niskoille.


Syyskuussa Pätin kanssa startattiin Kuortaneella, tulos AVO1 ja Lakeuden avoimen luokan Mestari, tuomarina Jyry Tuominen. Päätin heti kokeen jälkeen että enää tänä vuonna Pätin kanssa ei startata vaan valmistaudutaan rauhassa ensi kautta ja VOI luokkaa varten.

Brissen VOI1 tulokset oikeuttivat ilmoittautumaan SM-NOMEEN ja näin myös tehtiin. Hailuodossa Brisse osallistui perjantain karsintaan ja tulos VOI1 tuomarina Jouni Vimpeli. Koirakot oli jaettu kahdelle tuomarille ja Brisse oli ainut ykkösen saanut koira siinä ryhmässä. Sunnuntain finaaliin paikka varmistui lauantai iltana 7 muun koirakon kanssa.

Sunnuntain finaalissa Brisse ja Janne sijoittuivat neljänneksi!

Syyskuussa matkasimme Viron Haapsaluun. Käytännönkoe oli vielä edessä! Tästä Brisse suoritui mallikkaasti ja tuloksena NKM1, tuomarina Antti Nurmi.

Meidän ensimmäinen KVA tuli taloon!!!!!

 


Kasvateista

JVA Seahunter Suzi Quotro "Tindra" on myös osoittanut hienoja suorituksia josta olemme tosi ylpeitä. Keväällä Tindra saavutti jälkivalion arvon. Osallistuttuaan viiteen mejä kokeeseen. Tindra osallistui keväällä WT kokeeseen josta tulos oli ALO0. Lotta ja Tindra olivat niin lähellä ALO1 tulosta mutta viimeinen rasti osoittautui vähän liian vaikeaksi. Tokossa he ovat saavuttaneet AVO1 tuloksen.

 

************************************

************************************

 

 

2010

 

************************************

NOME-B, Närpio

18.-19.9.

 

Brisse (Middleton Breese of Windstar) sai ensimmäisen VOI1 -tuloksensa 18.9. Brissestä tuli samalla myös piirinmestari! Tuomarina voittajaluokassa oli Jyry Tuominen.

 

Päti (Seahunter Patti Smith) sai molempina päivinä AVO3 -tuloksen. Sunnuntaina Päti myös palkittiin Merenkurkun noutajien parhaana AVO-koirana. Tuomarina lauantaina oli Tobina Nyman ja sunnuntaina Jyry Tuominen.

 

Doni (Seahunter Donny Osmond) starttasi sunnuntaina saaden AVO3 -tuloksen. Tuomarina Jyry Tuominen.

 

************************************

 

Hanhijahtiin!

 

Brisse ja Päti pääsevä syyskuun lopulla ensimmäistä kertaa Viroon hanhijahtiin.

Kuvia laitellaan sivuille reissun jälkeen.

(9.9.2010)

 

************************************

 

NOME-B, Alavus

29.8.

Tuomari: Harri Sivén

 

Middleton Breese Of Windstar, VOI2

(9.9.2010)

 

************************************

 

MEJÄ

8.8.

 

Seahunter Suzi Quatro, VOI1

(9.9.2010)

 

************************************

 

NOU

24.7.

Tuomari: Paavo Oksala

 

Seahunter Suzi Quatro, NOU1

(9.9.2010)

 

************************************

 

 

NOME-B, Närpiö

23.5.

Tuomari: Risto Heikkonen

 

Middleton Breese Of Windstar, VOI3

Seahunter Patti Smith, AVO3

Seahunter Donni Osmond, AVO0

(9.9.2010)

 

************************************